Sunday, June 24, 2012

selamat malam.
rasenye dah lame dah tak menulis kat sini.
kesiaaannn belog ni.
mungkin dah rase dianaktirikan oleh aku.
tapi memang pun.

sejak2 hidup tak berlaptop dan berinternet,
banyak bende yg dah aku tinggalkan.
jumpe internet seminggu sekali je.
sekarang banyak bende yg dulu menjadi minat aku,
aku dah hilang perasaan.

facebook sekarang dah boring.
blogreading becomes somewhat a lame thing to do.
bace laman gosip dah tak menarik lagi.
even catching up to the latest manga pun dah rase tak best.
seriously...
aku rase semue bende yg aku minat dulu dah
tak best sekarang.
mungkin sebab perubahan kot.
my transition from student to penganggur to a worker.
transition dari tinggal dengan keluarga ke tinggal sendirian (with
5 other girls)
dari hari2 dapat online ke seminggu sekali je
jumpe laptop dan internet
(and dari windows 7 ke windows 98 terus!)
mebbe that's what makes me changed.
tsk.
mungkin sekarang perlu mencari hobi baru untuk
mengelakkan diri dari terase sungguh takde life dan forever alone.
any ideas?
yg penting hobi baru tersebut perlulah convenient,
tak merbahaya, and preferably free of charge.
seriously peeps, any idea?