Wednesday, December 28, 2011

i'm a fan girl.

morning...
2 days before my superfinals start.
errr... actually, dah habis satu paper dh pun.
ok...
i'm a fan girl.
itu satu pengakuan jujur ikhlas dari hati aku.
fan girl apakah aku ini?

mereke kate lelaki2 tersebut adalah fags @ bukan lelaki sejati
sbb mereke pakai guyliner dan bb cream,
serte nmpk kurang maskulin,
mereke juge kate lelaki2 tersebut adalah homoseksual a.k.a gay
sbb mereke menyanyi (more to lipsynching) smbl menari,
dan jugak lelaki2 tersebut blh buat aegyo (buat aksi2 comel)
dan masih diminati perempuan2. 
ye... itulah lelaki2 tersebut.
lelaki2 ahli kumpulan kpop kt korea nun.

haha...
admittedly, aku jugak mendengar lagu2 tersebut.
erk, catchy kot lagu2 kpop tu.
tapi aku suke dgr boyband je lah. 
snsd??? sorilah.... siape mereke?
dan boyband jugak, aku ade selective listening.
aku dgr bigbang je.
with a bit of 2pm, beast, and current rookie, infinite.

tapi aku plg byk lagu epik high dlm playlist.
tapi epik high takleh nk kate kpop kannn???
epik high is epik high which is epik ok.

even though epik high ranked first on my list
(bigbang second.)
tapi i fangirl him the most.


yeah.
that one. 
not the blonde one.
not the frizzy haired one.
yep. the short one.
the one with mohawk and aviator.
he's the most kick ass idols in my heart. haha...


see... dah cakap die comel sangat.
nak peluk die boleh??? eh, jgn. bukan muhrim. no no no....

ok.die ni lelaki comel yg aku baru kenal (thru youtube of course.)
name die park myungsoo. or L.
dari infinite.
die pun comel. mcm bende yg comel yg blh kite peluk2, picit2 sbb comel sgt.
okeh, die budak lagi...... bersabar ok azimah..
noona bait betul lah mamat ni.
hahaha....

budak tu comel macam die kan???

ok. done for the nonsense post today.
kbai.

(picture crdt frm devianart, ibigbang, fuckyeahmyungsoo)

No comments: