Saturday, December 31, 2011

Misi Tahun Baru

dah masuk 1/1/2012.
selamat tahun baru.

azam tahun baru aku?

azam tahun baru aku ialah untuk berjumpe dgn org yg bername azam sbb tiap tahun 
aku membuat azam, tapi aku tak pernah kenal dgn org yg bername azam.

yup. i'm wacky as that.
actually, aku tak pernah buat ape2 azam utk tahun baru.
sbb aku tau, 99.9% probability yg aku 
takkan achieve ape yg diazamkan.
i just go with the flow.

but, it's not bad actually to have new year's resolution.
just, start small with your resolution.
it's more realistic and achievable that way.
janganlah kau nak berazam nak kahwin hujung thn nnt,
tapi bercakap dgn lelaki pun tak pernah
serte mak ayah selalu membebel sebab rupe kau selekeh
dan tak menarik langsung.
hah.... itu ditujukan khas utk diri sendiri ye.
mungkin kau boleh mule dgn azam nk mengurangkan kadar
keselekehan kau, bersesuaian dgn umur kau,
cube utk pakai sandal perempuan (dan bukan selipar jepun mahupun selipar jamban)
haa... barulah nmpk bergaye sikit (bak kate mak aku)



bile sy google perkataan azam, keluar muke mamat ni. sy taktau siape die.

sooo... sesiape yg ade azam tahun baru,
slmt maju jaye dlm merealisasikan azam anda.
and, wish me all the best in my mission #misimencariazam
bak kate kawan aku.

ok. i really should get some sleep now. kbai.

Misi Tahun Baru

dah masuk 1/1/2012.
selamat tahun baru.

azam tahun baru aku?

azam tahun baru aku ialah untuk berjumpe dgn org yg bername azam sbb tiap tahun 
aku membuat azam, tapi aku tak pernah kenal dgn org yg bername azam.

yup. i'm wacky as that.
actually, aku tak pernah buat ape2 azam utk tahun baru.
sbb aku tau, 99.9% probability yg aku 
takkan achieve ape yg diazamkan.
i just go with the flow.

but, it's not bad actually to have new year's resolution.
just, start small with your resolution.
it's more realistic and achievable that way.
janganlah kau nak berazam nak kahwin hujung thn nnt,
tapi bercakap dgn lelaki pun tak pernah
serte mak ayah selalu membebel sebab rupe kau selekeh
dan tak menarik langsung.
hah.... itu ditujukan khas utk diri sendiri ye.
mungkin kau boleh mule dgn azam nk mengurangkan kadar
keselekehan kau, bersesuaian dgn umur kau,
cube utk pakai sandal perempuan (dan bukan selipar jepun mahupun selipar jamban)
haa... barulah nmpk bergaye sikit (bak kate mak aku)



bile sy google perkataan azam, keluar muke mamat ni. sy taktau siape die.

sooo... sesiape yg ade azam tahun baru,
slmt maju jaye dlm merealisasikan azam anda.
and, wish me all the best in my mission #misimencariazam
bak kate kawan aku.

ok. i really should get some sleep now. kbai.

Thursday, December 29, 2011

the best thing abt IIUM

the best thing about IIUM.
the library.

IIUM library.
the best place to take a nap in between classes.
sejuk, nyaman, ade sofa yg best. 
and did i mention library IIUM tu sejuk??

the best thing abt IIUM

the best thing about IIUM.
the library.

IIUM library.
the best place to take a nap in between classes.
sejuk, nyaman, ade sofa yg best. 
and did i mention library IIUM tu sejuk??

Wednesday, December 28, 2011

the best thing abt IIUM

the best thing about iium wifi.

bile org nak buat research for assignment (serius ni, bukan
nk google assgnment tapi terbukak fb/twitter)
wifi iium akan jadi slow...
lagi slow drpd internet yg kene cucuk2 kt telefon rumah
zaman dulu2 tu.

bile org dh siap semue assignment,
lps tu dh nk final exam,
wifi iium akan tibe2 jadi efficient dan laju sgt.
macam unifi pun ade.
nk ber'youtube' takyah tunggu loading pun.
tsk.

the best thing abt IIUM

the best thing about iium wifi.

bile org nak buat research for assignment (serius ni, bukan
nk google assgnment tapi terbukak fb/twitter)
wifi iium akan jadi slow...
lagi slow drpd internet yg kene cucuk2 kt telefon rumah
zaman dulu2 tu.

bile org dh siap semue assignment,
lps tu dh nk final exam,
wifi iium akan tibe2 jadi efficient dan laju sgt.
macam unifi pun ade.
nk ber'youtube' takyah tunggu loading pun.
tsk.

i'm a fan girl.

morning...
2 days before my superfinals start.
errr... actually, dah habis satu paper dh pun.
ok...
i'm a fan girl.
itu satu pengakuan jujur ikhlas dari hati aku.
fan girl apakah aku ini?

mereke kate lelaki2 tersebut adalah fags @ bukan lelaki sejati
sbb mereke pakai guyliner dan bb cream,
serte nmpk kurang maskulin,
mereke juge kate lelaki2 tersebut adalah homoseksual a.k.a gay
sbb mereke menyanyi (more to lipsynching) smbl menari,
dan jugak lelaki2 tersebut blh buat aegyo (buat aksi2 comel)
dan masih diminati perempuan2. 
ye... itulah lelaki2 tersebut.
lelaki2 ahli kumpulan kpop kt korea nun.

haha...
admittedly, aku jugak mendengar lagu2 tersebut.
erk, catchy kot lagu2 kpop tu.
tapi aku suke dgr boyband je lah. 
snsd??? sorilah.... siape mereke?
dan boyband jugak, aku ade selective listening.
aku dgr bigbang je.
with a bit of 2pm, beast, and current rookie, infinite.

tapi aku plg byk lagu epik high dlm playlist.
tapi epik high takleh nk kate kpop kannn???
epik high is epik high which is epik ok.

even though epik high ranked first on my list
(bigbang second.)
tapi i fangirl him the most.


yeah.
that one. 
not the blonde one.
not the frizzy haired one.
yep. the short one.
the one with mohawk and aviator.
he's the most kick ass idols in my heart. haha...


see... dah cakap die comel sangat.
nak peluk die boleh??? eh, jgn. bukan muhrim. no no no....

ok.die ni lelaki comel yg aku baru kenal (thru youtube of course.)
name die park myungsoo. or L.
dari infinite.
die pun comel. mcm bende yg comel yg blh kite peluk2, picit2 sbb comel sgt.
okeh, die budak lagi...... bersabar ok azimah..
noona bait betul lah mamat ni.
hahaha....

budak tu comel macam die kan???

ok. done for the nonsense post today.
kbai.

(picture crdt frm devianart, ibigbang, fuckyeahmyungsoo)

i'm a fan girl.

morning...
2 days before my superfinals start.
errr... actually, dah habis satu paper dh pun.
ok...
i'm a fan girl.
itu satu pengakuan jujur ikhlas dari hati aku.
fan girl apakah aku ini?

mereke kate lelaki2 tersebut adalah fags @ bukan lelaki sejati
sbb mereke pakai guyliner dan bb cream,
serte nmpk kurang maskulin,
mereke juge kate lelaki2 tersebut adalah homoseksual a.k.a gay
sbb mereke menyanyi (more to lipsynching) smbl menari,
dan jugak lelaki2 tersebut blh buat aegyo (buat aksi2 comel)
dan masih diminati perempuan2. 
ye... itulah lelaki2 tersebut.
lelaki2 ahli kumpulan kpop kt korea nun.

haha...
admittedly, aku jugak mendengar lagu2 tersebut.
erk, catchy kot lagu2 kpop tu.
tapi aku suke dgr boyband je lah. 
snsd??? sorilah.... siape mereke?
dan boyband jugak, aku ade selective listening.
aku dgr bigbang je.
with a bit of 2pm, beast, and current rookie, infinite.

tapi aku plg byk lagu epik high dlm playlist.
tapi epik high takleh nk kate kpop kannn???
epik high is epik high which is epik ok.

even though epik high ranked first on my list
(bigbang second.)
tapi i fangirl him the most.


yeah.
that one. 
not the blonde one.
not the frizzy haired one.
yep. the short one.
the one with mohawk and aviator.
he's the most kick ass idols in my heart. haha...


see... dah cakap die comel sangat.
nak peluk die boleh??? eh, jgn. bukan muhrim. no no no....

ok.die ni lelaki comel yg aku baru kenal (thru youtube of course.)
name die park myungsoo. or L.
dari infinite.
die pun comel. mcm bende yg comel yg blh kite peluk2, picit2 sbb comel sgt.
okeh, die budak lagi...... bersabar ok azimah..
noona bait betul lah mamat ni.
hahaha....

budak tu comel macam die kan???

ok. done for the nonsense post today.
kbai.

(picture crdt frm devianart, ibigbang, fuckyeahmyungsoo)

Thursday, December 22, 2011

the best thing abt IIUM

the best thing abt IIUM:
it's a big one way round about.
so nk lintas jalan takyah pandang kiri kanan. ngeeee~~~~

the best thing abt IIUM

the best thing abt IIUM:
it's a big one way round about.
so nk lintas jalan takyah pandang kiri kanan. ngeeee~~~~

Tuesday, December 20, 2011

bittersweet.

final week.
minggu depan study week.
then, final exam starts.
it's the superfinal for me.
i'm not hoping that i can suddenly get A's in my subjects,
i know what i can do.
i'm just hoping i can pass it. with flying colors is a plus.

and i'm feeling bittersweet.
a year in PJ,
4 years in Gombak.
known lots of people (not many actually....)
have good and bad memories....
ok, stop it.
sile jgn nak emo2 sgt.
haha.... 
semue salah kawan yg post status emo smlm.
tsk.

btw, sempene minggu2 terakhir (hopefully)
aku kt uia, 
i'll be posting things i like and appreciate abt iium,
my alma mater.....
starting from tomorrow, maybe.
IIUM GOMBAK
(tu je pic yg agk epik yg aku jumpe skrg.)

bittersweet.

final week.
minggu depan study week.
then, final exam starts.
it's the superfinal for me.
i'm not hoping that i can suddenly get A's in my subjects,
i know what i can do.
i'm just hoping i can pass it. with flying colors is a plus.

and i'm feeling bittersweet.
a year in PJ,
4 years in Gombak.
known lots of people (not many actually....)
have good and bad memories....
ok, stop it.
sile jgn nak emo2 sgt.
haha.... 
semue salah kawan yg post status emo smlm.
tsk.

btw, sempene minggu2 terakhir (hopefully)
aku kt uia, 
i'll be posting things i like and appreciate abt iium,
my alma mater.....
starting from tomorrow, maybe.
IIUM GOMBAK
(tu je pic yg agk epik yg aku jumpe skrg.)