Sunday, November 20, 2011

susu story

selamat siang semue.
it's the 21st day of november. oh yeah.
dah nak habes tahun dah ye.

i hate milk back then, when i was little.
i stopped drinking milk when i was 2.
berhenti minum dr botol susu yg ade puting tu umur 2.
mak kate sbb dulu2, mak tertinggal botol susu aku dlm kerete.
lepas tu esok paginye, tgk puting botol tu dah
kene gigit lipas. err... aku tak tau lah macam mane rupenye
puting botol susu yg digigit lipas, tapi memang legend nye seperti itu.
lepas tu je aku dah trauma nk minum dari botol susu yg ade puting tu.
geli siot. lipas kot.
that explains why i hate lipas soooooo much.
lepas kejadian yg ngeri tu aku dh tak minum susu.
air sirap lebih baik. haha.

bile aku dah besar (read: 20 / 21 years old kot)
baru sedar betape bestnye air susu tu.
sebab baru reti nak minum susu dutch lady.
haha... gedik. susu jename lain tak sedap.
nak dutch lady gak.
mase praktikal setiap pagi beli susu dutch lady perisa strawbery/coklat, 
kadang2 low fat kalau rase hari tu gemuk,
kadang2 full cream kalau rase hari tu kurus.
wheee~~~~

malam tadi pegi kiosk mahalah, nak carik air nescafe tin
sbb konon2 nak stay up late nak study utk midterm exam.
tapi takde. tsk. lepas tu aku terjumpe ini.

sile abaikan background ye. tin nescafe tu utk perbandingan saiz , nk tunjuk betape chomelnye kotak susu ni.

tadaaaaa~~~~
comel kan? comel kan???
tapi dlm picca tak nmpk comel sgt.
in real kotak susu ni nmpk sgt comel.
susu berperisa jagung limited edition tuuuu...
susu pun ade limited edition tau.
haha...
syg pulak aku nak minum susu ni. comel sgt.
nnt nak borong banyak2 la kt kiosk.
oh yeahhh~~

ok. dah habes merepek. perlu bukak nota
investment analysis sekarang.
chiao~


2 comments:

AKU CHUN said...

Kotak susu ni dah basi ke masa kau bawak datang lib nak tunjuk dekat kami!

azim ikin said...

mane ade basi!!!!