Tuesday, November 22, 2011

feeling down?

hari ni hari selase. 
takde kelas pagi. good.
i should be happy right?
lagipun midterm exam jam 11.30 is open book exam.
that should be easy right?
no!
rase macam terbazir rm37.40 pulak tadi.
tak membantu langsung itu textbook.
kegagalan menjawab soalan exam yg paling epik dlm hidup aku setakat ni.
dah rase down dah.
lepas tu pergi lunch, beli lauk ayam.
it was suppose to be ayam panggang or something like that,
and it turns out to be ayam masak masin.
i end up eating the nasik only.
pfft.
sekarang dah takde mood utk meneruskan sise2 hidup di uia.

ok. done whining. 
sekarang carik aktiviti utk melepaskan ketensionan.
aktiviti pilhan hari ni : noraebang versi dalam bilik.

first, pastikan kt laptop ade lagu2 yg anda suke nyanyi.
second: pastikan juge room mate anda tiade dalam bilik.
kalau ade halau die keluar, tak pun suruh die sumbat telinge die dgn earphone.
or simply ask her to put up with you cuz you're going crazy if you didn't do this,
or ask her to join you ;p
next step : minum air dulu. bg basah tekak yg kering tu.
lepas tu pasang lagu yg paling anda suke nyanyi.
lagu 80's and 90's rock kapak jiwang karat juge sesuai.
kalau anda seorang yg aktif boleh la pasang lagu 
kpop sambil ikut menari.
last step.... ape lagi. nyanyi lah. sepenuh perasaan.
sekuat hati. let it all out.
biarlah hujan, best sikit orang lain nak tidur kan.

kalau nak berkostum macam si giant ni pun boleh gak.

that's it.
noraebang versi dalam bilik.
free of charge.
easy.
dan mungkin anda akan dapat jelingan tajam
dari budak2 bilik sebelah selepas ini.
ok. i'm off. nak nyanyi lagu rock kapak jap.
chiao~~

No comments: