Friday, August 5, 2011

bilik utk disewa, anyone?

bilik kosong diperlukan.
sy seorang rummet yg baik, tak kacau orang,
tak bukak lagu kuat2, tak banyak barang, tak penyibuk
walaupun malas sikitttt je nak kemas bilik.
sesape yg ade bilik kosong, sile kontek sy.

hahahaha!!!
apekes buat intro seperti diatas?
baru hari kelima berpuase dah gile meroyan camni?
oh, tidak.
bukan begitu.
cuti lame dirumah membuatkan sy sangat teringin nak berbilik sendiri.
kt rumah, sy berkongsi bilik dgn kakak sy.
lepas lebih kurang 10 tahun ade bilik sendiri takyah share
dgn adik beradik, pindah kajang je kene share.
ini sume gare2 due org adik sy yg bertuah sgt tu.
terpakselah tolerate kehendak mereke berdue yg
dpt sorang satu bilik >cisss!!!<

oh. serius sy rindu nk berbilik sendiri
tak payah share dgn org lain.
name je sy share dgn KAKAK sy,
tapi selalu ptg2 ADIK2 LELAKI sy pulak yg
hang out kt bilik sy tu
(oh, nampak sgt lah sy ni kakak yg cool, sbb
adik suke hang out dgn sy. haha!!)
jadi takblh la nk buat bende tak senonoh (erk?) macam kt bilik
kt uia nun.
takleh pakai singlet kalau kepanasan (bilik sy kt rumah siang hari
agak macam oven jugaklah)
takleh pakai seluar pendek..... 
lepas tu kalau tgh bad mood nak bersendirian
dlm bilik pun takleh.
nak layan blues pun susah... hmph!!
nak sepah sangat pun tak blh.
ape pun tak blh. hmph lagi!

jadi silelah cepat semester 1 2011/2012 bermule.
please please please......
supaye mak sy tak rase lagi sakit hati dgn sy sbb sy
macam zombie kampung pisang je kt rumah.
oh,
btw, slmt menjalani ibadah puase semue :)


4 comments:

aida said...

nk join~~~

fYZa said...

nak layan blues meh dtg bilik aku..ehh! haha~

azim ikin said...

aida: meh meh jom
ber: mane bilik kau? sok pas sahur aku dtg ek. haha~~

AKU CHUN said...

saya nak bilik sendiri juga!