Monday, May 30, 2011

wedding.

first of all, congratz to along kuz sudah selamat
melangsungkan perkahwinan dgn abg long.
semoge perkahwinan along kekal sehingga ke akhir hayat,
may u two be together forever happily ever after lah.

and thanks to all family members yg sudi datang rumah tolong
masak2, kemas2 rumah, uruskan itu ini ape yg patut,
i know y'all tak bace pun blog ni ( haha, mmg takde sape bace pun kan?)
tapi i still wanna say thank u.
kami sekeluarge sgt menghargai pertolongan anda semue.
to family members yg dtg tapi tak tolong memeriahkan
majlis, thanks also.

and kpd jiran belakang rumah yg sudi dtg tolong masak2,
thanks. nnt bile acik buat majlis utk anak acik, kitorang dtg tolong ye....
and thanks to pihak katering,
ayam goreng tandoori tu mmg sedap hingge menjilat jari.
hehehe......

and last but not least,
the biggest appreciation goes to my mom, dad, angah and awie.
adik tak payah sbb tolong sikit2 je. heh.
buat kerje kawen ni sgt susah, even tho pakai katering dan 
tak masak sendiri rewang2.
serius susah.
kudos to my parents sbb berjaye go through it all.
must've been hard for them.
but they managed it well.
and congretz to mak ayah sbb dpt menantu.

e'eh... kakak aku yg kawen, aku pulak lebih2
buat ucapan thanks barang..... ingat ni ABP ke nak buat ucapan2 camni??
haha. saje je. i felt the need to thank all of these peeps sbb
without them mesti lah aku yg kene bersusah payah tolong
lebih2 kan.... thanks again for making my life easier. wheee~~~~
kak long dan abang long


1 comment:

adah cookie said...

Aku baca!! hehe.. makacih!! thanks to all too.. ko dah wish thanks bg pihak aku.. =) hehe