Friday, March 25, 2011

thanks dekat pakcik bas t203 yg bersemangat utk mengambil sy dari tempat
kerje dgn pantas dan cepat serte efisien.

thanks jugak utk pakcik bas t231 sbb tak buat sy tunggu sejam due utk
pulang ke uia (walaupun sy masih terluke dgn tindakan
pakcik semalam.)

thanks jugak dekat akak kiosk serte warge safiyah sbb tak habiskan
nasik lemak singgit setengah kt kiosk tu. dapat la jugak
aku makan dgn bahagie hari ni.

thanks jugak dekat makcik jual burger kt kafe safiyah sbb jual burger
yg sedap (compared to makanan lain kt kafe tu) dan buatkan burger
sy dgn pantas.

okay. nampak sgt life sy langsung tak menarik.
bye.

No comments: