Friday, March 4, 2011

aku dan traffic light.

aku dan traffic light.
ade ape dgn aku dan traffic light?
aku bukannye reti memandu pun. 
ape hal pulak aku dgn traffic light kan?
haha..
panjang ceritenye.
ni lah yg aku nk story mory ni.

aku sepatutnye bagi tajuk yg lebih spesifik lagi utk post hari ni.
"aku dan traffic light kt simpang masuk ke terminal putra depan
kedai makan jual char kuew teow yg bau sedap tu"
haaaa..... sesape yg tinggal kawasan gombak mesti
familiar dgn traffic light ni.
memang sehari bekerje tak sah kalau traffic light tu tak sakitkan hati aku.

seriously, aku sakit hati dgn traffic light tu.
lampu hijau utk jalan yg hale ke terminal putra tu sekejap gile,
sempat due kali kelip mate je, pastu dah merah balik.
kalau ade seploh kerete kt situ, paling banyak pn 4 je blh lepas.
super kejam giler.....
akibatnye, selalulah juge aku nampak bas yg aku kene naik nk ke
seri gombak berlalu pergi didepan mate sendiri.
hancur luluh hati aku melihat ia meninggalkanku.
ciss.. teremo plak dah.
okay.
kesimpulannye kt sini, kalau boleh aku nk tebang tiang2 traffic light tu..
biar padan muke die selalu menganiaya aku dan rakan2...
aci tak camtu???
chiao~~~ 

6 comments:

nadha said...

Aci kat India. :P

nadha said...

Aci kat India. :P

aQiLaH said...

owhhh...aq pon benci trafik lite tu...cam siot je org yg wat time setting tu...mst die xpas blaja trafik engineering...

azim ikin said...

angah : pttnye yg ke terminal tu la die buat lame sbb kalau x jam smp jln besa tu... ciss sggh sape yg setting bende tu
nada : aci dah hijrah ke mesia skrg... haha

aku chun said...

ikin! masa untuk entry kau yang baru. aku kasi tajuk. "trafic light dan pakcik skema"

azim ikin said...

kaming sun ana!