Wednesday, February 9, 2011

grrr...

selamat malam dan salam sejahtera y'all..
okay,
post ini post marah.
haha... dah bg warning awal2.
kalau x suke bace org marah2, sile jgn teruskan pembacaan,
sekian terime kasih.

aku cukup annoyed bile aku tgh buat kerje
yg aku x berape nak suke buat,
pastu kene amek time sikit nk get the flow of that work...
pastu tibe2 ke org suh aku stop buat keje tu,
and pegi buat keje lain.
erk, wth???
tak blh ke tunggu sampai aku siap?
it's not like aku tgh duduk depan pc goyang2 kaki sambil korek idung ke ape ke...
ehh... i'm doing my work okehhh...
and it's not like takde org lain lagi yg boleh buat the other work.
waktu bekerje dari kol 9 sampai kol 5.30 kot....
isnin sampai jumaat...
sempat je kot kalau nak tunggu aku siapkan keje aku dulu.
it's not the end of the world pun kalau aku
start that other work lambat sikit.
tsk.... geram.
dah keje yg aku sepatutnye dpt siapkan hari ni
tertangguh sampai sok luse. 

okey...
dah habis ranting. dah habis marah.
skrg nak pegi bermimpi indah2 utk mengubati hati yg lara.
chiao~~

2 comments:

nadha said...

Biasa lah tu... They all treat trainee memang macam non-halal.

azim ikin said...

oh yes... another 4 months to go.. huhu