Tuesday, February 15, 2011

family saye...

i luv ma family...
saye kagum dgn along sbb dapat tahan bergayut di tepon selame
beberape jam sehari. hebatttt...
saye kagum dgn angah sbb die boleh buat kerje2 yg selalunye budak2 lelaki je
nak buat dgn senangnye. die mmg wanita gagah.
saye kagum dgn awie sbb die boleh buat salah, lepas tu bile orang
nak marah je, die buat muke comel sampai orang tak jadi marah.
saye kagum dgn adik sbb die boleh buat orang sakit hati dgn die
with just a word. hah,hebat ke tu??
saye kagum dgn mak sbb die jarang naik angin walaupun anak2
die mmg selalu je menguji kesabaran die. maaf makkk...
saye kagum dgn ayah sbb die seorang yg sgt cool in any 
situation. best kan...
this is ma family... yg plg tak comel tu aku lah tu ;p

kesimpulannye, keluarge saye mmg mengkagumkan saye.
i luv ma family very much.
wheee~~~

family saye...

i luv ma family...
saye kagum dgn along sbb dapat tahan bergayut di tepon selame
beberape jam sehari. hebatttt...
saye kagum dgn angah sbb die boleh buat kerje2 yg selalunye budak2 lelaki je
nak buat dgn senangnye. die mmg wanita gagah.
saye kagum dgn awie sbb die boleh buat salah, lepas tu bile orang
nak marah je, die buat muke comel sampai orang tak jadi marah.
saye kagum dgn adik sbb die boleh buat orang sakit hati dgn die
with just a word. hah,hebat ke tu??
saye kagum dgn mak sbb die jarang naik angin walaupun anak2
die mmg selalu je menguji kesabaran die. maaf makkk...
saye kagum dgn ayah sbb die seorang yg sgt cool in any 
situation. best kan...
this is ma family... yg plg tak comel tu aku lah tu ;p

kesimpulannye, keluarge saye mmg mengkagumkan saye.
i luv ma family very much.
wheee~~~

Wednesday, February 9, 2011

grrr...

selamat malam dan salam sejahtera y'all..
okay,
post ini post marah.
haha... dah bg warning awal2.
kalau x suke bace org marah2, sile jgn teruskan pembacaan,
sekian terime kasih.

aku cukup annoyed bile aku tgh buat kerje
yg aku x berape nak suke buat,
pastu kene amek time sikit nk get the flow of that work...
pastu tibe2 ke org suh aku stop buat keje tu,
and pegi buat keje lain.
erk, wth???
tak blh ke tunggu sampai aku siap?
it's not like aku tgh duduk depan pc goyang2 kaki sambil korek idung ke ape ke...
ehh... i'm doing my work okehhh...
and it's not like takde org lain lagi yg boleh buat the other work.
waktu bekerje dari kol 9 sampai kol 5.30 kot....
isnin sampai jumaat...
sempat je kot kalau nak tunggu aku siapkan keje aku dulu.
it's not the end of the world pun kalau aku
start that other work lambat sikit.
tsk.... geram.
dah keje yg aku sepatutnye dpt siapkan hari ni
tertangguh sampai sok luse. 

okey...
dah habis ranting. dah habis marah.
skrg nak pegi bermimpi indah2 utk mengubati hati yg lara.
chiao~~

grrr...

selamat malam dan salam sejahtera y'all..
okay,
post ini post marah.
haha... dah bg warning awal2.
kalau x suke bace org marah2, sile jgn teruskan pembacaan,
sekian terime kasih.

aku cukup annoyed bile aku tgh buat kerje
yg aku x berape nak suke buat,
pastu kene amek time sikit nk get the flow of that work...
pastu tibe2 ke org suh aku stop buat keje tu,
and pegi buat keje lain.
erk, wth???
tak blh ke tunggu sampai aku siap?
it's not like aku tgh duduk depan pc goyang2 kaki sambil korek idung ke ape ke...
ehh... i'm doing my work okehhh...
and it's not like takde org lain lagi yg boleh buat the other work.
waktu bekerje dari kol 9 sampai kol 5.30 kot....
isnin sampai jumaat...
sempat je kot kalau nak tunggu aku siapkan keje aku dulu.
it's not the end of the world pun kalau aku
start that other work lambat sikit.
tsk.... geram.
dah keje yg aku sepatutnye dpt siapkan hari ni
tertangguh sampai sok luse. 

okey...
dah habis ranting. dah habis marah.
skrg nak pegi bermimpi indah2 utk mengubati hati yg lara.
chiao~~