Friday, January 28, 2011

summary of the week

entry kali ni aku ikut style kawan aku, ana chun sbb aku malas nk berfikir kali ni.
summary hidup aku minggu ni....
hari isnin : kerje.
hari selase : kerje.
hari rabu : kerje.
hari khamis : kerje.
hari jumaat : kerje.

ehhhh... same je cerite aku hari2..
'lame' sungguh hidup aku. takde life langsung.
ohhh.. lupe!!
hari rabu hari tu aku keluar menyambut birthday acu peng.
kitorang makan kt wong solo, okaylah kot rasenye.
tahniah encik peng sbb dah cukup umur utk register kt zouk club.
hahahahaha....
tahniah gak kt kak azah, opismet aku sempene birthday die yg ke 18.. 
err... betul ke? ape2 je lah.

hari kames aku pegi tgk cite shaolin kt wowolk a.k.a wangsa walk
berbaloi2 lah tgk citer tu.
best sangat.
dah la citer best, hero hensem pulaknye tu...
tp yg kitorang x puas hati pasal citer tu sbb sume watak2 yg baik mati..
huhuu... sedey tgk bile abg2 besar mati... erk... spoiler lah plak...
tapi kan... tapi kan.... aku paling suke tgk encik psycho a.k.a main villain dlm
cite ni punye costume.
siyes smart gile... tp tak jumpe la pulak gmbr encik psycho villain pakai kostum tu....
encik psycho lawan dgn abg besar
encik watak utama dgn encik would-be villain (moviexclusive.com)
encik watak utame berlatih kung fu dgn abg besar(wutang-corp.com)
haaa.. ni poster utk muvie nih... nmpk mcm epik kan???
(all pics courtesy of google image)


kesimpulannye cerite nih berbaloi2lah. sesuai ditonton oleh
 mereke yg suke aksi2 pertarungan, ditambah dgn sedikit human drama,
ade unsur2 kelakar dan yg penting ade watak2 die sume berwajah comel2 
belake... hahaha....
 okay sudah.... chiao


No comments: