Wednesday, January 12, 2011

after hours meronggeng time

haluuu korang....
minggu ni dah masuk minggu keempat aku bergelar seorang 
budak praktikal (yg rajin,berdedikasi,bersopan santun,pemalu... dan yg sewaktu dgnnye..)
dah empat minggu jugak la aku takde night life..
huhu, sunyinye hidupku ini.
(macam sblm ni aku ade night life sgt.. ye tak???)

to spice up my oh-so-bland night life,
aku dan cik siti nurul ain, my fellow intern akan buat satu aktiviti yg
merepek setiap minggu.
ecceli tak la merepek mane pun, tapi disebabkan selalunye
lepas balik kerje semue org terus balik bilik,
naik atas katil and terus bermimpi, so aktiviti yg kitorang buat nih
boleh la buat orang kate
"eh korang ni, takde keje ke.... baik balik tido laaa..."
haha..

so motif utame post hari ni is
aku nak cerite pasal activity of the week.
the initial plan was to go melalak, tribute to the recently
held ajl 25 (yg ramai xpuas hati ana raffali menang tuuuu)
siap dah plan dah sape nk jadi ft,sape nak jadi hafiz,
ana raffali (cik siti nurul ain ke???)
disebabkan tak cukup korem,
last minit kitorang g la tgk wayang kt wangsa walk...
bli tiket pn main bli je..
citer season of the witch.

b4 tgk muvie,kami bertige pergi early dinner lt a&w.yoshhh.. rase mcm dah bertahun tak makan kt a&w.aku nk makan kt situ sbb kerusi die comel sangat..haha... logik tak reason aku?? whatever lah.... whaaaa~~~~ nampak sedap kan???? mmg sedap pon....

 pics cik siti nurul ain dan cik ana raffali (bukan name sebenar) tgh ngap burger msg2... haha

oh yeah...... 
sebenarnye motif utame aku amek pic diatas ialah utk amek gmbr
sorang worker a&w yg sgt chomel tu... 
skali salah teknik daaaa....
tak nampak kechomelan mamat tu...
huhuuu.....misi tak berjaye
 takper2...lain kali aku hang out kt a&w wangsa walk lagi...

aku taknak cerite pasal muvie yg aku tgk tu
sbb aku rase citer tu tak best.
so tak berbaloi utk aku taip pjg2 pasal citer tu..
next time je la aku cerite (kalau aku rajin lah)
okayyy... chiao~~~~

No comments: