Monday, May 10, 2010

i wanna!!! i wanna!!!

mari kite berangan !!!
huhu... sejak2 ni, aku dipengaruhi semangat konsumerisme a.k.a semangat pembaziran wang.hehehe...nafsu berbelanje semakin membare walaupun duitnye takde (huhuhu... xde sape nk sponsor dikale short semester cmnie....)
tetapi...! tetapi....! tetapi ingin aku nyatekan disini..bahawe aku berjaye gak la menahan nafsu shopping aku skrg... cumenye... long term spending plan aku seperti berikut.... :

DSLR kamera... huhu... lagi2 nikon d90 - top of the line punye setakat ni... tapi apekan daye, saye hanye insan biase... tiade berwang atau beruang... hanye mampu drooling everytime nmpk dslr.... takpe... satu hari nanti.....yosh!!! mesti nampak kool gile kan dpt dslr... dapat amek pic yg super best and super artsy juge sangat kool. huhuu.... takpe... bertahan...one day....

tadi ikut mommy daddy pegi maxis centre... tibe-tibe.... jeng jeng jeng!!!! ternampak lah saye akan sebuah iPhone disitu... dan tangan saye yg gatal ni pun pegi la menggodeh serte meng'explore' iPhone tersebut. my verdict : saye juge teringinkan sebuah iPhone yg sangat kool tersebut. fungsi touch die tersangatlah smooth. wow saye kagum.. hehehe....


lastly.... sy sangatlah mengidamkan sebuah....... SUBARU IMPREZA!!! huhu.... preferably ver 9 or 10... ver 9 kelihatan sangat bergaye dan macho. dan ver 10 kelihatan super comel. [lesen pn xde nk berangan beli kerete... citpooodahhh!!] LOL;)

No comments: