Wednesday, March 24, 2010

things i wanna try.....



another list in my life....!!
kali ni... things i wanna try to do... learn.... dan yg sewaktu dgnnye la.

first thing on my list..
yg paling hampir dan dekat nk dicapai...
sy nak belajar main gitar. yup, right. gitar.
sbb sy rase main gitar tu cool, dan org yg pandai main gitar tu seorg yg cool (walaupun sbnrnye tak cool tp bile die main gitar nmpk cool....)
dan sbnrnye sy mmg dr zaman kanak2 dulu selalu berangan jadi rock star... hehehe
bile tgk rock concert live kt youtube...
tgk gitaris die main... nmpk super cool..... cam super best je tgk mereke....

so step one in achieving cite2 terpendam sy ni ialah dgn membodek adik membeli sebuah gitar kapok...
kenape adik sy yg kene beli?
sbb adik sy lelaki... dan kalau adik lelaki sy yg beli, mesti mak sy tak membebel 7 hari 7 mlm kalau nk dibandingkan sy yg seorg perempuan ni yg beli...
jadi utk menyelamatkan seisi rumah sy dr suffer taik telinge cair dgr bebelan mak sy... baik adik sy je yg beli.. tak gitu???
step two : bile dah ade gitar... ape lagi..... belajar laaaa!!!

No comments: