Friday, February 19, 2010

dilema lagi....

it's this time of the sem again...
waktu dimana semue pelajar iiu menghadap skrin komputer serte laptop mereke...
dimane semue tempat di lab komputer di semue kuliyah penuh dgn pelajar...
yg dimane mereke bersedie utk berjuang.....
utk register subjek utk sem depan!!!!

aku stres!!!
mase 1st year dulu... stres sbb takut xdpt register subjek yg aku nk sbb senior register dulu..
skrg ni,
bile dah jadi senior.... stres gk!!
sbb.... subjek yg aku nk amek tak offer la pulak!!!
come on laaa....
satu subjek je short sem?
serius gile bosan... dan agak membuang mase gk la bg aku.
kelas pagi jer...
ptg nk watpe? tido? online? jalan2 tak tentu pasal?
dah la short sem tak dpt duit scholar....
gile kentang... ngehhh!!!!
geram sungguh la.
kejam betullll.....
dan skrg aku tgh consider tak amek short sem langsung.
best kan? 3 bln tak buat pape dok umah je...
mati kebosanan la aku cmtu!!!
mak aku pn nnt nk muntah tgk aku kt umah je...
ishhhh.....

what to do?

No comments: