Friday, February 19, 2010

dilema lagi....

it's this time of the sem again...
waktu dimana semue pelajar iiu menghadap skrin komputer serte laptop mereke...
dimane semue tempat di lab komputer di semue kuliyah penuh dgn pelajar...
yg dimane mereke bersedie utk berjuang.....
utk register subjek utk sem depan!!!!

aku stres!!!
mase 1st year dulu... stres sbb takut xdpt register subjek yg aku nk sbb senior register dulu..
skrg ni,
bile dah jadi senior.... stres gk!!
sbb.... subjek yg aku nk amek tak offer la pulak!!!
come on laaa....
satu subjek je short sem?
serius gile bosan... dan agak membuang mase gk la bg aku.
kelas pagi jer...
ptg nk watpe? tido? online? jalan2 tak tentu pasal?
dah la short sem tak dpt duit scholar....
gile kentang... ngehhh!!!!
geram sungguh la.
kejam betullll.....
dan skrg aku tgh consider tak amek short sem langsung.
best kan? 3 bln tak buat pape dok umah je...
mati kebosanan la aku cmtu!!!
mak aku pn nnt nk muntah tgk aku kt umah je...
ishhhh.....

what to do?

dilema lagi....

it's this time of the sem again...
waktu dimana semue pelajar iiu menghadap skrin komputer serte laptop mereke...
dimane semue tempat di lab komputer di semue kuliyah penuh dgn pelajar...
yg dimane mereke bersedie utk berjuang.....
utk register subjek utk sem depan!!!!

aku stres!!!
mase 1st year dulu... stres sbb takut xdpt register subjek yg aku nk sbb senior register dulu..
skrg ni,
bile dah jadi senior.... stres gk!!
sbb.... subjek yg aku nk amek tak offer la pulak!!!
come on laaa....
satu subjek je short sem?
serius gile bosan... dan agak membuang mase gk la bg aku.
kelas pagi jer...
ptg nk watpe? tido? online? jalan2 tak tentu pasal?
dah la short sem tak dpt duit scholar....
gile kentang... ngehhh!!!!
geram sungguh la.
kejam betullll.....
dan skrg aku tgh consider tak amek short sem langsung.
best kan? 3 bln tak buat pape dok umah je...
mati kebosanan la aku cmtu!!!
mak aku pn nnt nk muntah tgk aku kt umah je...
ishhhh.....

what to do?

Monday, February 8, 2010

chinese new year hols coming soon....
but i only got 4 days off... errr... 3 and a half actually...
kuz i got exam on saturday... dah tolak setengah hari....
lots of programs this coming hols.. actually tak byk sgt..
jez 3 jer..
but 3 yg penting dan yg best...
the first...
my family reunion.
mmg every year buat time cny hols.. so definitely a must go event for me..
(walaupun i'm not anticipating this every year... at all)
the second...
class reunion.. sc1 class 2004-05...
waaaa... nk pegi!!!! ruginye!!!
asal la family reunion wat kt kg this year.
kalau wat kt umah aku je mesti blh join.
dannggg!!!!!
the last one...
AIT.. mmg best pn join AIT ni. agak mcm kerugian la tak dpt join.
what to do....
for me, my family comes first.... above my friends and club activities.
sbb family is for life.
kawan dtg dan pergi...
club and society.... ends when you're finished study.
family.....
dr lahir sampai kite mati.....
even though rase mcm berat hati dan kerugian sbb tak dpt join mereke2 di sini...
sy redha je la..
sbb it's better utk menyenagkan hati mak bapak than utk menyenangkan hati sendiri tp tak diredhai mereke......
chinese new year hols coming soon....
but i only got 4 days off... errr... 3 and a half actually...
kuz i got exam on saturday... dah tolak setengah hari....
lots of programs this coming hols.. actually tak byk sgt..
jez 3 jer..
but 3 yg penting dan yg best...
the first...
my family reunion.
mmg every year buat time cny hols.. so definitely a must go event for me..
(walaupun i'm not anticipating this every year... at all)
the second...
class reunion.. sc1 class 2004-05...
waaaa... nk pegi!!!! ruginye!!!
asal la family reunion wat kt kg this year.
kalau wat kt umah aku je mesti blh join.
dannggg!!!!!
the last one...
AIT.. mmg best pn join AIT ni. agak mcm kerugian la tak dpt join.
what to do....
for me, my family comes first.... above my friends and club activities.
sbb family is for life.
kawan dtg dan pergi...
club and society.... ends when you're finished study.
family.....
dr lahir sampai kite mati.....
even though rase mcm berat hati dan kerugian sbb tak dpt join mereke2 di sini...
sy redha je la..
sbb it's better utk menyenagkan hati mak bapak than utk menyenangkan hati sendiri tp tak diredhai mereke......